Най-романтичното предаване в ефира на NOVA свърши, но за феновете

...
Най-романтичното предаване в ефира на NOVA свърши, но за феновете
Коментари Харесай

Какво се случва с участниците в „Един за друг“ след предаването

Най-романтичното предаване в ефира на NOVA свърши, само че за почитателите на „ Един за различен “ има добра вест. За огромна част от участниците можете да научавате нови неща от обществените им мрежи – Фейсбук, Instagram, TikTok. 

Освен там, някои от тях към този момент имат и самостоятелни канали, в които споделят повече информация за себе си и за присъединяване си предаването.

Петър е направил подкаст „ Пепкаст “, в който има няколко епизода, които може да гледате.

Габи и Десо към този момент имат собствен YouTube канал, в който първото видео е отдадено на предаването. 

Арти и Криси , които бяха инфлуенсъри и преди влизането си във Вилата на любовта, не престават да качват забавно наличие в обществените мрежи, като в някои от видеата може да видите по какъв начин се забавляват с останалите участници от „ Един за различен “.

В едно от последните си видеа Арти показва новия салон на Фео, който се намира в Плевен. На откриването му са участвали и някои от останалите двойки.

Викси най-сетне качи фотография с защитаваната си в загадка сестра, която се оказа не коя да е, а Десита.

Една от обичаните двойки на публиката – Ицо и Димана , също споделят фотоси на фамилията си и от общи събирания с някогашните си съквартиранти във вилата.

Стигаме и до спечелилите в Сезон 4 на „ Един за различен “ - Вики и Явор , които завоюваха и паричната премия. В едно свое стори, на което го питат какво ще създадат с парите, Явор отговори, че част от сумата ще дадат за идната женитба, а останалата сума биха вложили в някакъв бизнес.

Те също поддържат връзка с някои от участниците – Радина и Петър, Габи и Десо, Ванката и Сани и Жоро и Викси.

Нямаме самообладание към този момент за Сезон 5 на „ Един за различен “! А вие?

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР