Най-реалистичната причина Евелин Банев-Брендо да се върне в България и

...
Най-реалистичната причина Евелин Банев-Брендо да се върне в България и
Коментари Харесай

Под заплаха ли се предаде Брендо на полицията?


Най-реалистичната причина Евелин Банев-Брендо да се върне в България и да се съобщи на полицията е, че търси решение на казуса си с двете присъди в Румъния и Италия.

Това мнение изрази специалистът по сигурност и старши откривател от Центъра за проучване на демокрацията (ЦИД) Тихомир Безлов пред Българска национална телевизия. По думите му много се е коментирало към спора Брендо-Алексей Петров.

Криминалният публицист Надя Чолакова не знае заради каква причина, само че допуска, че е бил притиснат.  Според нея надали този ход е инцидентен и допуска, че е обмислен. Вероятно Брендо се е прибрал под опасност, разяснява Чолакова.

Журналистът Иво Никодимов уточни, че Брендо би лежал най-много 20 години в пандиза, а не 36 година Прави усещане, че Брендо работи с много положителни юристи и никой не е съобразил обстоятелството, че до момента в който не се намира на територията на страна на Европейски Съюз, сливане на присъдите не може да бъде гледано. Неговите юристи сигурно го знаят, разяснява Никодимов.

Според него Брендо е извънредно внимателен и обезпокоен след
 Брендо желае да лежи в роден затвор италианската и румънската присъда
Брендо желае да лежи в роден затвор италианската и румънската присъда

Вече излежава най-лекото си наказване, което е у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР