Най-разумно е Обединените патриоти да се явят заедно на евроизборите

...
Най-разумно е Обединените патриоти да се явят заедно на евроизборите
Коментари Харесай

Джамбазки: Няма един нормален от нас

Най-разумно е Обединените патриоти да се явят дружно на евроизборите следващата година. Това сподели в сутрешния блок на bTV евродепутатът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация.

Според него най-логично е листата да бъде подредена посредством вътрешни избори. По думите му обаче диалогът по какъв начин ще се явяват на вота следва да се организира.

На въпрос дали има ритване по кокалчетата, той съобщи:

„ Има чепати характери, има непремерени приказки и дейности ”.

Това обаче не било проблем. Ето за какво:

" Няма нечепат, един няма естествен от нас. Това не е толкоз неприятно. Ако обикновено значи да си разглезен двуличник, който се подмазва в очите, а забива нож в гърба, по-добре да не сме естествени. Ако обикновено е това, което е сегашната българска политическа класа - едно мисли, друго споделя, трето прави, по-добре да не сме естествени. По-добре да има мощен темперамент, изострен конфликт, само че да се прави обществено-полезна работа "

Джамбазки разяснява и отговора на ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни до Българска социалистическа партия във връзка изявлението на евродепутата, че всички от Българска социалистическа партия са за разстрел. Таяни акцентира, че членовете на Екологичен потенциал имат цялостното право да подлагат на критика и да питат, само че нямат право да употребяват афектиран език.

„ Българска социалистическа партия се разгласи за правоприемник за Българска комунистическа партия. Българска комунистическа партия е партията, която през 1946 година извърши национално изменничество, отродявайки македонските българи и пробвайки се да съобщи една територия на Македония. И когато обсъждахме тази тематика, споделих, че тези, които са извърши национално изменничество, са за разстрел. Явно се припознават в хората, които са го направили ”, означи Джамбазки.

„ Не мисля, че има нещо, което би трябвало да бъде мотив за опрощение или страдание ”, акцентира той.

Евродепутатът дефинира като „ глупава конспирация на мой сътрудник, която цели да внесе разделяне ” информацията, че е писал писмо до групата на Европейските консерватори, в което споделя да не се срещат с Волен Сидеров.

По думите на Джамбазки същинското писмо е друго. То е част от вътрешната ни преписка и тя е обвързвана единствено и само с връзки, които не засягат господин Сидеров, посочи евродепутатът.

Джамбазки посочи, че познава определената за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов – Марияна Николова, и счита, че има качества за вицепремиер. Името ѝ не е забъркано в никакви политически, стопански или финансови кавги. Отвратителни са внушенията и намеците, че една жена може да бъде вицепремиер, тъй като е нечия държанка, безапелационен беше Джамбазки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР