Най-различни и дори на пръв поглед безумни предсказания от ясновидци

...
Най-различни и дори на пръв поглед безумни предсказания от ясновидци
Коментари Харесай

Топ ясновидец: Иран ще потопи американски самолетоносач

Най-различни и даже на пръв взор безумни предсказания от ясновидци и екстрасенси се разгласяват постоянно от блогове и медии. Неотдавна Daily Express взел прогнози от топ ясновидеца Крейг Хамилтън-Паркър. Материалът обаче бил загубен в редакцията. Когато изданието още веднъж разкрило предсказанията, станало ясно, че думите към този момент са почнали да се сбъдват, оповестяват международни медии.

Сега, макар очертаващото се краткотрайно помирение сред Съединени американски щати и Иран, предсказаните думи още веднъж звучат настоящо. Πpипoмнямe, чe Kpeйг Xaмилтън-Πapĸъp бeшe тoзи, ĸoйтo пpeдвиди, чe Дoнaлд Tpъмп щe се възкачи нa влacт. Toй пpoгнoзиpa и aтeнтaтa в Hицa, ĸaĸтo и peдицa дpyги значими международни събития.

Ясновидецът отбелязва, че в идващите две години в Близкия изток спорът ще се задълбочава. Дотолкова, че Иран ще потопи американски самолетоносач при започване на борбата. Върховните водачи на Иран ще бъдат свалени след отмъщението на Съединени американски щати, които по време на революцията в Азия ще подпишат съглашение с Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР