“Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас”, заяви звездата

...
“Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас”, заяви звездата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: С удоволствие бих излязал на ринга срещу Дилиън Уайт

“Най-рано юни или юли, евентуално в Лас Вегас”, съобщи звездата ни в тежка категория на професионалния бокс при завръщането си от Занзибар, където брат му Тервел Пулев взе участие в боксова галавечер.

Той към този момент има набелязани имена, само че за момента избира да не ги разяснява, до момента в който нещата не станат сигурни. В същото време Кобрата даде ясно да се разбере, че е подготвен да излезе на кръга против Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за идващ съперник на българина.

“С наслаждение бих излязал на кръга против него, тъй като ще бъде забавен, мощен мач. Очаквам идващият ми мач да бъде най-рано юни, юли, евентуално в Лас Вегас. Има имена, само че аз споделям, когато има нещо съответно, сигурно”, съобщи Пулев на летище “София”.

Той разяснява и представянето на Тервел, който победи Викапита Мероро от Намибия в 9-ия рунд и записа 16-и следващ триумф в професионалтната си кариера.

“Като бокс брат ми можеше да се показа много по-добре. Това не беше максимумът му, само че значимото е, че съумя да вземе успеха изрично.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР