Най-проспериращият български футболен съдия Радослав Гидженов получи ново назначение в

...
Най-проспериращият български футболен съдия Радослав Гидженов получи ново назначение в
Коментари Харесай

Радослав Гидженов ще ръководи мач от младежката Шампионска лига

Най-проспериращият български футболен арбитър Радослав Гидженов получи ново предопределение в европейския футбол. 32-годишният пловдивчанин беше избран от УЕФА за основен съдия на мача-реванш от младежката Шампионска лига сред Партизан (Белград, Сърбия) и Университатя (Крайова, Румъния), който ще се играе на 25-и октомври в сръбската столица.

Помощници на Гидженов ще бъдат Дениз Соколов и Петър Митрев, а към момента не е ясно кой ще бъде дежурен пратеник на дуела. Мачът другата седмица е от 19:00 часа българско време и ще се играе на стадиона на Партизан (Белград).

В първата среща преди 10 дни в Румъния младите гении на Партизан победиха с 1:0 и гледат решително към продължение във втория кръг. Младежката Шампионска лига по футбол на УЕФА се организира в два потока. Първият е групова фаза, в който играят младежките отбори на класиралите се в мъжкия шампионат. Вторият поток е на националните първенци или носители на Купата на страната. Двата потока се събират на общи осминафинали напролет на 2024 година.

Българското присъединяване в шампионата на УЕФА за младежите завърши още веднъж в първия кръг, като този път.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР