Най-прогресиращият български футболист за 2019 година - Станислав Иванов и

...
Най-прогресиращият български футболист за 2019 година - Станислав Иванов и
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Футболист на Левски заби чалга певица

Най-прогресиращият български футболист за 2019 година - Станислав Иванов и звезда на Левски е скъсал с предходната си другарка, моделката на „ Визаж “ Виктория Щерева и върти обич с чалга певицата Лорена, научи извънредно HotArena.

Преди няколко дни Станислав Иванов аплодираше бурно новата си възлюбена Лорена в столичен клуб, по време на нейно присъединяване, настояват очевидци. Често от сцената, изпълнителката се хвали пред почитателите си, че схваща от футбол и има  уязвимост към футболисти. Сега към този момент се разбра каква е повода! Лорена  се появи на присъединяване с футболната фланелка на новия си обичан, а той от своя страна се разтапяше до момента в който гледаше кръшната си възлюбена на сцената.

Ден по-късно,  в различен известен клуб, в  Студентски град , Станислав и Лорена бяха видяни  влюбени до уши да си гукат в закътано сепаре,  докато на видеостените се въртеше тяхна фотография, а диджеят ги поздравяваше с ненаситност.

Звездата на Лорена изгря преди към 3 години.  За персоналния й живот не се знае доста. Преди година тя имаше връзка с Андрей Василев, футболист от ЦСКА. По едно време слуховете й приписваха случка с влогъра Фавиол Сефери, само че те май бяха единствено неблаговиден опит за пиар. Иначе в клиповете си Лорена залага на провокацията, с цел да привлича  по-лесно внимание. В съвсем всичките й видеа има принуждение и еротични игри.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР