Най-продаваните продукти на най-достъпните цени от KeysfanСтудената зима е в

...
Най-продаваните продукти на най-достъпните цени от KeysfanСтудената зима е в
Коментари Харесай


Най-продаваните продукти на най-достъпните цени от Keysfan

Студената зима
Най-продаваните артикули на най-достъпните цени от Keysfan

Студената зима е в пика си и в комбиниране с въздействието на Covid-19 трансформира работата от в къщи в известна наклонност . При тези условия имаме потребност от добър асистент, с цел да подобрим своята работливост.

Почувствайте топлината на през студените зимни месеци. Ако сте пропуснали разпродажбите за Коледа и Нова година, в този момент можете да компенсирате – всички най-продавани артикули са налични на супер ниски цени по време на акцията. Не пропускайте тази страхотна ликвидация.

Операционните системи и офис софтуерът на Microsoft са понижени до най-ниските цени. Сред тях е класическият Windows 10, който коства единствено €7,25. И не е нужно да въвеждате код за отстъпка, с цел да го получите! Ако желаете да се справите по-добре с работата си вкъщи с най-новата операционна система и офис програмен продукт, тогава Windows 11 + Office 2021 е превъзходен избор. За повече детайлности за отстъпките, проверете следната информация:



Windows 11, Office 2021, Windows 10, Office 2019 – всички горещи предложения на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

Windows OS

Windows 11 последователно ще се трансформира в съществена операционна система. Новият интерфейс и новите функционалности ще ви накарат да се почувствате като че ли имате нов компютър. В този случай цената на Windows 11 е единствено €14 , 25 ! Но в случай че повече желаете Windows 10, поради настройка на компютъра или други аргументи, тя също е доста добър избор. Windows 10 може изцяло да отговори на вашите ежедневни потребности, а цената е единствено €7,25!

Microsoft Office

Основните промени в най-новата версия на Office 2021 в резюме са систематизирани в няколко функционалности – съавторство на документи, да виждате кой е във вашия документ, мрачен режим и други, плюс още нови функционалности, които можете да проучите.

Ако имате потребност единствено от удобен и по-дружелюбен офис програмен продукт, Office 2019 е по-рентабилен избор, а цялостните му функционалности също ви носят съвършено работно преживяване!

Пакет ! 62% ОТСТЪПКА за Windows OS и MS Office ( ваучър : BKS62)

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА ! ( ваучър : BKS50)

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА ВСИЧКО ЗА РАБОТА ТА И ДОМA! ( с ваучър : BKS62)

За Keysfan.com

Keysfan.com е онлайн платформа за цифрови артикули, където можете да намерите най-горещите артикули с най-конкурентни цена в мрежата. Междувременно Keysfan.com подсигурява, че всички продавани артикули са същински и годни. Ако имате проблеми с вашата покупка, можете да се свържете с 24/7 екипа за обслужване на клиенти, който ще ви помогне да решите казуса от първия път. Също по този начин се поддържа гаранция за 100% връщане на парите, с цел да не се страхувате от загуби, породена от покупка в Keysfan.com.

Как да получите своя ключ за активиране?

Keysfan.com ви изпраща елементарен имейл с ключ за активиране на вашия Microsoft артикул, дружно с всички нужни указания за евакуиране и инсталиране на лицензния ключ. В рамките на една минута след транзакцията можете да се насладите на своя текстов редактор, електронна таблица или инструмент за слайдшоу. И в случай че ключът за активиране не работи, отделът за обслужване на клиенти 7*24 на Keysfan ви изпраща неотложно нов лицензен ключ.

адрес за връзка:

рекламна публикация

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР