Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света посочи България като

...
Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света посочи България като
Коментари Харесай

България е новият любим пазар на Johnnie Walker Black Label

Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света уточни България като пазара с най-хубаво показване за Европа, Близкия Изток и Африка през изтеклата година.

Johnnie Walker Black Label - първокласен бленд от уискита, отлежавали минимум 12 години, донесе на страната ни премия от годишната конференция на Diageo в Европа. Компанията-собственик на марката държи 40% от международното произвеждане на шотландско уиски, развива общо 24 марки уиски и оперира в 132 точки по света. Техен сътрудник за България е " Авенди " - компания с над 20 години опит, извоювала лидерски позиции в дистрибуцията и маркетинга на водещи международни марки.

Отличието си за изключителни достижения в развиването на Johnnie Walker Black Label от " Авенди " получиха на гала в латвийската столица Вилнюс.

" Връчваме тази премия на наш сътрудник, който постоянно е реализирал изключителни резултати за марката ", сподели Юлия Тиян, маркетинг шеф на Diageo за уиски портфолиото им на източноевропейския пазар. " Тази година имахме 11 кандидатури, само че резултатите на " Авенди " изрично изведоха България преди всичко ". Сред останалите кандидатури за оценката са тези на Унгария, Исландия, Малта, Чехия, Хърватия, Кипър и други

Black is the new black*

Johnnie Walker Black Label е емблематично пиво, желано от ценителите на уиски от премиум сегмента. Блендът може да бъде поднесен чист, с няколко капки вода, само че и в коктейлни версии, да вземем за пример със сода. По тази причина Johnnie Walker Black Label е все по-интересен за бурно разрастващата се в последните години коктейлна просвета.

Успехът е за шерване

Признанието на Diageo е следващо удостоверение, че огромни международни корпорации припознават " Авенди " като собствен основен сътрудник.

Компанията съставлява на локалния пазар както марките на Diageo, по този начин и на LVMH, Proximo, Monin, Nestlé Waters, Borges, Kraft Heinz, Artsana и други.

" Авенди " работи в две посоки на дистрибуцията и маркетинга - питиета и храни. Някои от най-популярните марки питиета, които " Авенди " съставлява за България са Johnnie Walker, Bushmills, Smirnoff, Bailey " s, Moët & Chandon, Dom Perignon,, Cardhu, Veuve Clicquot и Perrier. В портфолиото на дивизия Храни на " Авенди " попадат продуктите за бебета и деца, питателните и хигиеничните артикули - Chicco, Plasmon, Filippo Berio, Kraft Heinz, Artsana и доста други. Компанията има и личен бранд интерактивни просветителни играчки Thinkle Stars, които са особено основани за българските деца и " приказват " на български език.

Стабилни основи и ясна тактика

Вече повече от 20 години " Авенди " обогатява своите портфолиа, следвайки ясна тактика за развиване. Компанията - част от " ВМ Финанс Груп " АД, се е утвърдила като основен повсеместен дистрибутор на българския пазар и неведнъж е посочвана като един от най-хубавите работодатели освен у нас, само че и в Централна и Източна Европа.

В екипа си предизвиква отличния професионализъм и синергията сред опита и креативната иновативност. В " Авенди " към този момент работят много представители на поколението Z, като тяхната креативност е подкрепена от експертизата на сътрудници, построили кариера в компанията от 10 и повече години. И точно този баланс сред резистентност и предприемачески дух е фундаментална част от историята на триумфа на " Авенди ".

*Черното е новото черно (В превод от англ.)
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР