Най-продаваната белгийска изпълнителка обещава повече от два часа чувствена музика

...
Най-продаваната белгийска изпълнителка обещава повече от два часа чувствена музика
Коментари Харесай

Лара Фабиан представя най-големите си хитове и нов албум в НДК


Най-продаваната белгийска изпълнителка дава обещание повече от два часа чувствена музика на българските си почитатели. Лара Фабиана идва за огромния си концерт в зала 1 на НДК с още двама поддържащи реализатори, бенд от петима музиканти и зашеметяващо образно шоу. Певицата ще остане на сцената повече от 2 часа.

По време на концерта, с изключение на новите композиции, публиката ще има опцията да се наслаждения и на песните, които утвърдиха Лара Фабиан на музикалната сцена - “Je T’aime ”, " Adagio ", " Love by Grace ", " Broken Vow ".

София е една от спирките на " Camouflage " - огромното турне, с което певицата показва и едноименния си албум.

Албумът " Camouflage " е напълно англоезичен и е записан в три града – Лос Анджелис, Брюксел и Стокхолм. Зад невероятния микс от типичен китари и съвременно електронно звучене големи заслуги имат композиторът Мо Денеби и Шарън Вон.

„ Не имам вяра, че езикът може да сложи граница на страстите. Няма специфичен език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да приказваш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение действителността ни, само че все пак, макар нея, те описват и за това по какъв начин можем да извлечем най-хубавото
от протичащото се дружно “, споделя певицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР