Най-прочутата ни оперна прима Райна Кабаиванска станала жертва на подла

...
Най-прочутата ни оперна прима Райна Кабаиванска станала жертва на подла
Коментари Харесай

Масажист окрал Райна Кабаиванска

Най-прочутата ни оперна прима Райна Кабаиванска станала жертва на подла скица, измислена и осъществена от нейния персонален теляк. Наглият нарушител изнасял полезности от вкъщи на дивата в продължение на половин година, а тя и брачният партньор ѝ не подозирали нищо.

Масажистът обмислял пъкления си проект месеци наред, през които се опитвал да се сближи с Райна и мъжа ѝ, като се държал почтително и изтънчено, до момента в който им правел разтривки. Те оценили старанието и уменията му уместно и почнали да го викат все по-често в дома си. Крадецът се надявал навръх такова развиване и употребявал моменти, в които оперната прима се подготвяла за процедура, с цел да краде картините от стените на жилището ѝ, написа "Ретро ".

При всяко от визитите задигал най-малко по една творба, до момента в който Кабаиванска не забелязала, че апартаментът ѝ се оголва. Първоначално помислила, че прислужниците ѝ са дали творбите за разчистване, само че откакто забелязала, че със седмици не се появяват още веднъж, се усъмнила, че става дума за грабеж. Тъй като към този момент се била сближила с персоналния си теляк, той въобще не попаднал измежду обвинените и тя подала сигнал в полицията, без да насочва чиновниците на реда към избран човек. Райна и мъжът ѝ обитавали необятен апартамент в центъра на Модена, Италия, в който полицията конфигурирала камери, с цел да изхваща крадеца.

На един от записите от идващите дни ясно се видяло по какъв начин масажистът прави опит да отмъкне поредна полезност, а карцерът му бил неотложен. След обиск на неговия дом служителите на реда разкрили вътре повече от 90 картини, като огромна част от тях принадлежали точно на българската звезда. Неприятната преживелица принудила Кабаиванска да вкара нов ред в дома си и се наложило да освободи всичките си слугини. Сега към този момент ѝ се налагало да се занимава със отговорностите на стопанка, да готви и да чисти, само че най-малко мъжът ѝ Франко не бил придирчив към храната, в чието подготвяне тя не била факир.

Това е втори грабеж, на който Кабаиванска станала жертва в границите на единствено година и половина. В края на 2016-а непознати влезнали с щурм в жилището ѝ в нейно неявяване и ошушкали изцяло сейфа, в който съхранявала най-ценните си предмети и бижута. Всички те били купувани или получавани под формата на дарове от високопоставени лица през годините и имали освен висока парична, само че и колекционерска стойност. Тогава служителите на реда оценили вредите на над 200 хиляди евро, само че движимостите ѝ по този начин и не били открити и върнати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР