Най-привилегировани са старшите инженери по машинно обучение, които печелят до

...
Най-привилегировани са старшите инженери по машинно обучение, които печелят до
Коментари Харесай

Топ 10 позиции за ИТ работа от дома с шестцифрени заплати

Най-привилегировани са старшите инженери по машинно образование, които печелят до $220 000 годишно според от опита им

Работата от у дома на ИТ експертите може да им обезпечи заплати до над 200 хиляди $ годишно

Не всички високоплатени работни места изискват да влизате в офис всеки ден. Всъщност някои работодатели притеглят най-хубавите гении, като разрешават на чиновниците да работят от вкъщи…

За търсещите работа в софтуерната промишленост, които правят оценка гъвкавостта като главен приоритет, кариерният уебсайт FlexJobs е изготвил лист с високоплатените позиции за отдалечена работа, които фирмите желаят да запълнят сега. Изискванията и заплатите се изтеглят непосредствено от описите с работни места, които компаниите изпращат до FlexJobs.

Всяка позиция в листата предлага годишна заплата от най-малко Щатски долар 100 000, като старшите инженери по машинно образование печелят до Щатски долар 220 000 годишно според от опита им. Ето и Топ 10 на софтуерните позиции, систематизирани от CNBC, които обезпечават огромна заплата и еластичност да работите от вкъщи.

1. Старши инженер по машинно образование

Изисквания към длъжността: Кандидатите за тази роля би трябвало да имат бакалавърска степен по компютърни науки и в работата си ще дават отговор за класирането в търсачките и машинното образование.

Заплата: $180 000 – $220 000 годишно според от опита.

2. Старши програмист за Android

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля би трябвало да имат най-малко тригодишен опит в разработките за Android и най-малко две години опит с езика за програмиране Kotlin.

Заплата: $140 000 годишно.

3. Инженеринг управител

Изисквания към длъжността: Кандидатите за тази роля ще би трябвало да следят работата на членовете в екип от разработчици, до момента в който основават артикули.

Заплата: $125 000 – $165 000 на година според от опита.

4. Експерт по машинно образование

Изисквания за работа: Кандидатите за тази служба би трябвало да имат магистърска степен и ще дават отговор за основаването на логаритми и модели за изкуствен интелект (AI) и машинно образование (ML).

Заплата: $120 000 – $160 000 на година според от опита.

5. Старши Java програмист

Изисквания за работа: Кандидатите за тази служба би трябвало да имат бакалавърска степен по осведомителни технологии и минимум пет години опит с Java.

Заплата: $120 000 – $160 000 на година според от опита.

6. Главен инженер по поддръжката

Изисквания за работа: Кандидатите за тази служба би трябвало да имат бакалавърска степен и минимум пет години професионален опит.

Заплата: $130 000 – $155 000 на година според от опита.

7. Изпълнителен (React) мобилен разработчик

Изисквания за работа: Кандидатите за тази служба би трябвало да имат бакалавърска степен и ще дават отговор за основаването на крос-платформени мобилни приложения.

Заплата: $130 000 годишно.

8. Старши анализатор на данни

Изисквания за работа: Кандидатите за тази служба би трябвало да имат бакалавърска степен и опит в промишлеността с тълкувателни модели на данни.

Заплата: $115 000 годишно.

9. Облачен проектант

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля би трябвало да са специалисти в приложенията за Windows и да са направили най-малко четири инфраструктурни миграции.

Заплата: $110 000 годишно.

10. Инженер на надеждността

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля би трябвало да имат опит с хардуера, Linux и системите за ръководство на конфигурациите.

Заплата: $105 000 – $140 000 на година според от опита.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР