Най-престижният летен футболен турнир International Champions Cup продължава с пълна

...
Най-престижният летен футболен турнир International Champions Cup продължава с пълна
Коментари Харесай

Как ще изглежда "Реал" след Роналдо - гледайте по RING

Най-престижният летен футболен шампионат International Champions Cup продължава с цялостна мощ, а каналите на bTV Media Group ще ви покажат нови пет атрактивни дуела в границите на идващите малко повече от 24 часа.

Започваме в 03:05 ч. тази нощ с директното лъчение на дербито сред " Манчестър Юнайтед " и носителя на трофея в Шампионската лига " Реал " Мадрид по RING.

Два часа по-късно, още веднъж директно и още веднъж по спортния ни канал, може да наблюдавате мача сред " Барселона " и " Рома ".

В 7 часа сутринта е срещата " Тотнъм " - " Милан " по RING , а на следващия ден вечер от 22 часа е английската борба " Арсенал " - " Челси " . В 23:00 ч. извънредно на Voyo.bg е " Бенфика " - " Олимпик " Лион.

Приятелският конфликт сред " Манчестър Юнайтед " и " Реал " Мадрид се чака с огромен интерес. " Червените дяволи " изгубиха последната си контрола с 1:4 от огромния противник " Ливърпул " и ще се постараят да завършат присъединяване си в шампионата с триумф против испанския колос.


Жозе Моуриньо има няколко въпросителни към състава, с който ще излезе против някогашния си тим на " Хард Рок Стейдиъм ". Португалецът няма да може да разчита на Антонио Валенсия, Антони Марсиал и Неманя Матич, което ще даде опция на младите футболисти като Андреас Перейра, който означи впечатляващ гол против " Ливърпул ", да натрупат повече игрови минути.

Estamos preparados para nuestro primer partido del #RMTour!
@ManUtd_Es
Hard Rock Stadium, Miami
@IntChampionsCup
20h00 02h00 pic.twitter.com/5VnJQTN7jv
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 31 юли 2018 година

Новият треньор на " Реал " - Хулен Лопетеги, разгласи уголемен състав от 32 играчи, в който попадат както опитните футболисти, по този начин и много от младежите.

Срещата с " Юнайтед " е първа за Кралския клуб в International Champions Cup това лято и сигурно ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще наподобява тимът след напускането на Кристиано Роналдо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР