Най-пострадалата българка Данка Иванова и таксиджията Йонко Иванов, който е

...
Най-пострадалата българка Данка Иванова и таксиджията Йонко Иванов, който е
Коментари Харесай

Терористът ме пита законен ли е антирадарът

Най-пострадалата българка Данка Иванова и таксиджията Йонко Иванов, който е откарал атентатора-самоубиец до летище Сарафово, бяха разпитани като очевидци на атентата от 18 юли 2012 година

Пред спецсъда таксиджията описа, че качил в Равда мъжът с шапка, очила и раница, който твърдял, че е екскурзиант от Съединени американски щати. Не бил нервозен, не бързал и говорел малко. По пътя на клиента му направило усещане, че антирадарът алармира за камера на КАТ и попитал законно ли е устройството, спомни си водачът.

Данка Иванова пък работила като екскурзовод и трябвало да посрещне израелските туристи. „ Почти всички се бяха качили в рейсовете, бяха останали няколко пушачи извън. Потърсих водача, направих крачка към рейса. До този миг помня, а когато се съвзех, към този момент бях на земята “, описа Иванова. Ударната вълна я вдигнала във въздуха и тя паднала на лявото си рамо. В бедрото й се забило стъкло, а двете й тъпанчета били спукани. Иванова си напомни, че в болничното заведение оживели туристи я сочели като отговорна за атентата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР