Най-после - топлото време е тук, слънчицето огрява дните ни

...
Най-после - топлото време е тук, слънчицето огрява дните ни
Коментари Харесай

Избери обувките от любимия си сериал и спечели ваучер от Deichmann

Най-после - топлото време е тук, слънчицето огрява дните ни до по-късно, а сърцата и душите ни са в трепетно очакване на най-любимата част от годината - лятото!

Време е за нови ярки и кокетни попълнения в дрешника, а когато искаш да изглеждаш съвършено и да се чувстваш удобно Deichmann постоянно е тук, с цел да ти помогне! 

С приповдигнато въодушевление, настройка за смяна и доста фантазии за изпълнено с усмивки, занимания и магии лято, насочваме погледи към най-актуалните трендове при обувките за Лято 2023. Happy fashion е и мотото на новата лятна акция на прелестните Deichmann, а мотото " Отново слънце " дава обещание невероятни визии, с които да отпразнуваш най-любимия от всички сезони!

Модното лято 2023 сигурно няма да бъде скучно, а даже в противен случай! И тази година новите тренди-визии сплотяват микс от разнообразни стилове, белязани от непреходния и типичен изискан. Експлозията от цветове - от ярките, през пастелните и класическите черно и бяло до неутралното бежово, оферират голям избор за една нова и по-различна визия, носеща слънчево въодушевление. Доминантни ще бъдат искрящите цветове като оранжево, розово, зелено или синьо, които ще имат блестящо наличие тази година, с цел да припомнят на всичко обичано през лятото. Техни елегантни противници са меките пастелни нюанси като бяло, мента, лавандула и ванилия, които преднамерено се съчетават с по-женствените модели. Топ наклонност както при сникърите, по този начин и при високите обувки и чехлите.



 

Не оставяме в предишното и наложилите се платформи с по-грубовата визия за по-екстравагантните дами, както и отворените обувки с ток в стила на 70-те, които още веднъж си извоюваха място измежду настоящите оферти. Почитателките на женствената визия ще се радват на моделите с каишки зад петата Sling Back, които съгласно желанията са с фино миди-токче или с солиден ток, а също и елегантните Kitten heels, които могат да бъдат открити със заоблено, остро или по-ръбесто връхче. Когато става дума за сникъри те единомислещо са безусловно наложителни за летния дрешник, а дали в класическо бяло, или в обичания ви цвят, избираш ти. Любовта към най-удобните летни обувки, чехлите, не стопира да пораства и се завръща както в типичен вид, по този начин и като модерното сабо с груба подметка, само че със специален акцент върху комфортната стелка. 



По традиция и тази година с Deichmann още веднъж ще зарадваме три късметлийки с прелестни дарове. В интервала от 25.04. - 9.05. 3 от вас ще имат опция да сграбчен ваучер на стойност 50 лева за извършване на покупки от физическите магазини на Deichmann. Единственото, което се изисква от вас, е да участвате в нашата нова игра и да изберете. Пожелаваме триумф и шанс на всяка от вас и не забравяйте, че обувките са оня детайл от визията ви, която най-точно показва чувствеността на всяка от нас и с помощта на тях можем да притеглим всички погледи върху себе си! 

Рай в пастелната гама, с мирис на цветна розова атака, зелена сила, оранжева фантазия, смело виолетово, релаксиращо тюркоазено, за градски изискан, в офиса, на море или на върха на планината - в сбирка Лято 2023 има за всекиго по нещо. Защото обожаваме обувките и едно е несъмнено - новите летни предложения са основани за това да заблестите по най-хубавия метод на стилната сцена! Вие единствено си изберете модел!

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР