Най-после жената, която е жертва на домашно насилие получи ограничителна

...
Най-после жената, която е жертва на домашно насилие получи ограничителна
Коментари Харесай

Тормозът над Мария Русчева от Бургас продължава, пускат в Интернет снимки от скрита камера в дома ѝ

Най-после дамата, която е жертва на домашно принуждение получи ограничаваща заповед, само че още се опасява за живота си и за детето си

Тормозът над мен продължава, само че не непосредствено от насилника, който е под домакински арест, а посредством други хора и посредством обществените мрежи. Качват се мои фотоси там. Това сподели пред Нова телевизия 25-годишната Мария Русчева от Бургас, която бе свиреп пребита в края на ноември от бащата на детето си. 

„ Имал е скрита камера в дома ни. Опитва се по този метод да ме унижи като жена и майка “, споделя тя. 

Мария към този момент има издадена ограничаваща заповед. Тя е от понеделник, прецизира кореспондентът Цеца Алексова. 

„ Моята е за 18 месеца, от които три са приспаднати. За детето е за три месеца. Васил сега е под домакински арест. Изкараха го, че е болен “, споделя Русчева. 

„ Тези месеци протекция не ме удовлетворяват, тъй като се тормозя извънредно доста за мен и за детето. Не считам, че този интервал ще е задоволителен, с цел да се съвзема след всичко това “, прибавя тя.

„ Получих поддръжка от институциите. Ходих и в друга болница, тъй като се оказа, че имам счупено ребро. И сега навестявам психолог, с цел да се възстановим от психическата контузия, която насилникът ни нанесе “, споделя младата жена. 

„ Когато видях целия смут в очите на детето ми и поради страданието, което изпитах, трябваше да направя нещо, тъй като това щеше да продължава “, споделя тя. 

Мария Русчева сподели още, че синът й към този момент е по-добре. „ Имаше интервал, в който беше нападателен, като реакция на това, което претърпя. Заплашваше ме, че в случай че не му купя нещо, ще каже на татко си да ме пребие “, сподели още жертвата на домашно принуждение. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР