Най-после е доказано защо броят на сексуалните партньори е толкова

...
Най-после е доказано защо броят на сексуалните партньори е толкова
Коментари Харесай

Ето каква е причината мъжете да имат повече секс партньори от жените

Най-после е потвърдено за какво броят на половите сътрудници е толкоз друг при мъжете и при дамите: мъжете преценят „ на око “, а дамите броят, написа Obekti.bg.

В даден миг във всяка връзка изниква въпросът: „ С какъв брой души в действителност си правил/а секс? “ Някои могат да преброят половите си сътрудници на пръстите на едната ръка, а други би трябвало да си водят счетоводство. И доста мъже преценят, пардон, надценяват интимните си връзки.

Точно това са открили учени от университета в Глазгоу. Според тях в множеството случаи мъжете пресмятат броя почти. Ясно е, че тогава се получава резултат, който се разминава с действителния. Жените са по-прецизни: те просто броят! Това би обяснило и за какво в доста анкети по отношение на броя на половите сътрудници се получават очебийни разлики сред мъжете и дамите. Статистически видяно, до момента не е направена точна оценка. Хм, някои господа още веднъж са се надценили. Или пък не си спомнят към този момент за една или друга дама и просто послъгват за броя? А може би ги мързи да си под напрежение мозъка. Никой не знае.

Истината е, че в реалност мъжете напълно нямат доста повече интимни връзки от дамите. Според настоящото изследване на университета в Глазгоу те имали секс приблизително с 14 партньорки, а дамите – приблизително със седем мъже.

Направили усещане внезапните отклонения при някои от мъжете. Мнозина от тях просто си измисляли. Ако биха броили вярно, несъмнено разликата не би била толкоз огромна. В рамките на това огромно изследване на всеки 10 години хиляди британци се интервюират във връзка със половото им държание. В настоящата анкета взели присъединяване 15 162 дами и мъже на възраст сред 16 и 74 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР