Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, е бременна

...
Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, е бременна
Коментари Харесай

Най-популярният ни модел в САЩ Роси Иванова ражда бебе от чернокож

Най-популярният български модел в Съединени американски щати – Рали Иванова, е бременна в деветия месец, разбра HotArena.

Блондинката се прочу преди години оттатък океана като фаворитка на Хю Хефнър и снима няколко провокативни фотосесии за американския „ Плейбой “. Приятелят на Ралица е негър, а визията му в началото шокира множеството нейни другари в България.

Самата русокоска признава пред „ България Днес “, че това е индивидът, който е трансформирал целият й живот, и няма проблем с цвета на кожата.

Ралица Иванова от 10-ина години живее във Флорида и беше оповестена от американското мъжко списание за най-сексапилната българка. Преди години се забърка в скандал, откакто бе задържана в Щатите за шофиране в нетрезво положение. Властите в Тампа виждат автомобил да криволичи по шосе 41. Когато полицията я стопира, Ралица отхвърля да даде тест за алкохол.

Имала съм сложни интервали в живота си, само че мисля, че открих себе си. Готова съм за новия живот, който ме чака, и с неспокойствие към този момент желая да видя бебето си “, споделя моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР