Най-популярната и успешна певица в момента, Тейлър Суифт, се оказа

...
Най-популярната и успешна певица в момента, Тейлър Суифт, се оказа
Коментари Харесай

Всеки път, когато Тейлър Суифт издаде албум, някой от монархията умира

Най-популярната и сполучлива певица сега, Тейлър Суифт, се оказа в центъра на интрига, че е причина за заболяването на Чарлз III.

Привържениците на английската монархия считат, че фамилията е „ прокълната “, а отговорна за това е изпълнителката, написа Daily Star.

Кралското семейство претърпява злощастие след злощастие. Освен диагнозата от рак на Негово величество, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън беше оперирана, а по-рано Сара Фъргюсън, някогашната жена на принц Андрю, също разгласи, че се лекува от рак.

Според консуматори на X, нещастията на кралското семейство и музикалните триумфи на Тейлър Суифт са свързани. Чупещата връх поп сензация завоюва 14-ата си премия Грами в неделя вечерта (4 февруари), единствено ден преди диагнозата на Чарлз да бъде оповестена. На 9 април 2021 година Суифт издаде албума си Fearless (Taylor's Version). Това е същият ден, в който умря принц Филип.

Подобно съвпадане има и предходната година. На 28 август 2022 година Суифт разгласи издаването на албума Midnights, а кралица Елизабет умря по-малко от две седмици по-късно на 8 септември. Сега феновете на кралската корона са загрижени, че идващите албуми на Суифт могат да погубят и други членове на монархията, написа Телеграф.

„ Тейлър Суифт сигурно е проклинание за кралското семейство. Всеки път, когато разгласи нещо ново, кралското семейство се разболява или умира. Проклятието Тейлър Суифт и Кралското семейство още веднъж е реалност “, са единствено част на мненията в X.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР