Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова обяви, че ще свали

...
Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова обяви, че ще свали
Коментари Харесай

Васи Инстаграма: Събличам се при титла на Гришо

Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова разгласи, че ще смъкна облеклата си, в случай че Григор Димитров завоюва купа, научи HotArena.  Хубавицата се закани да се покаже единствено по евино облекло, в случай че обичаният й състезател завоюва „ Ролан Гарос ”.

19-годишната петричанка има над 1 милион почитатели в обществените мрежи. Тя всекидневно разгласява провокативни фотоси, в които подчертава върху обилните си прелести, написа „ България през днешния ден ” .

Красавицата е фенка на тениса и с тъга следи срутва на Димитров в международната сан листа. Българинът към този момент е едвам 49-ти, което е най-ниското му място от 2012-та година насам.

Дългогодишната травма на Гришо в рамото и ужасна форма извадиха Димитров от елита. Въпреки това Васи е подготвена на всичко, в случай че завоюва купа.

Заради неналичието на по-сериозни триумфи, букмейкърите не дават изключително огромни шансове на българина за купата. През предишния сезон Григор доближи до третия кръг на „ Ролан Гарос ”, само че отпадна от Фернандо Вердаско.

Хубавите дами в живота му постоянно са вървели ръка за ръка със спортните му триумфи. Докато беше с Мария Шарапова българинът скочи на върха на ранглистата и доближи до полуфинал на шампионата „ Уимбълдън ”.

При идната сериозна връзк с певицата Никол Шерцингер, той към този момент беше на трето място в света и спемели финалния „ Мастърс шампионат ” от Световния тенис шампионат.

Сега родната красавица Васи Стоянова дава всичко от себе си, с цел да го насърчи да успее.
Двамата имат и нещо общо между тях – постоянно са заливани от хейтърски мнения.

Васи даже се оплака, че са й спрели профила в Инстаграм.

„ Спряха го, тъй като доста консуматори се бяха оплакали. Това са злобари. Като не им одобрявам, да не ме гледат!  Деактивираха ме за месец, само че в този момент профилът още веднъж работи ”, споделя още тя.

Неприличните оферти към Васи още веднъж бликнали и тя ракрива, че неотдавна е отказала 500 000 $ за една вечер с мераклия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР