Най-полезният играч във финалите на НБА през миналия сезон Кауай

...
Най-полезният играч във финалите на НБА през миналия сезон Кауай
Коментари Харесай

Кауай Ленард и Пол Джордж се събират в Ел Ей Клипърс

Най-полезният състезател във финалите на НБА през предишния сезон Кауай Ленард взе своето решение и ще продължи кариерата си в отбора на Лос Анджелис Клипърс. В последните седмици все по-усилено се говореше, че Ленард ще избере Ел Ей Лейккърс и ще заформи звездно партньорство с ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис, само че в последна сметка той е решил да облече екипа на градския противник на Езерняците, оповестява ESPN.

Според информацията двукратният първенец с тимовете на Сан Антонио Спърс и Торонто Раптърс е изискал от управлението на Клипърс да притегли крилото на Оклахома Сити Тъндър Пол Джордж, с цел да подпише с отбора, а от там са изпълнили желанието му и Джордж също ще облече екипа на Клипърс за новия сезон. Ленард ще подпише оптимален контракт за четири години с Клипърс на стойност 142 милиона $, а цената на договора на Джордж към момента не е ясно, само че репортерът на ESPN Андрей Вожнаровски оповестява, че Тъндър ще получат “рекорден ” брой пикове в драфта от Клипърс в подмяна.

По този метод Лос Анджелис ще разполага с два супер тима през новия сезон в НБА, като в Лейкърс ще си партнират Джеймс, Дейвис и Дани Грийн, до момента в който за Клипърс ще играят Ленард и Джордж, като в състава на тима са още Патрик Бевърли, Лу Уилямс и Монтрезъл Харъл. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР