Най-пищната сватба кралска сватба за 2023 г. вече отмина. На

...
Най-пищната сватба кралска сватба за 2023 г. вече отмина. На
Коментари Харесай

Личната снимка, която сподели принцът на Йордания

Най-пищната женитба кралска женитба за 2023 година към този момент отмина. На 1 юни принц Хюсеин на Йордания и годеницата му Раджуа ал Саид се венчаха на гала, измежду чиито посетители бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, Джил Байдън, както и монарсите на множеството арабски страни.
 Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф
Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф

Любов, хубост, традиции и хиляди посетители от целия свят

Къде тъкмо е бил меденият им месец не се прецизира от йорданския кралски двор, въпреки да беше конкретизирано, че младоженците ще го прекарат в Йордания. Наскоро обаче принцът разгласява нова фотография, която наподобява като че ли е от първата им почивка като семейство.

" От името на Раджуа и от мое поисквам цветущ Курбан байрам на вас и фамилиите ви ", гласи текстът на Хюсеин. Снимката в действителност е селфи, направено от Раджуа, която наподобява свежа в лятна туника и без грим, до момента в който седи в компанията на брачна половинка си.

Раджуа, която след сватбата към този момент носи купа принцеса, се сгоди за престолонаследника на Йордания през август предходната година. Тя е щерка на саудитския предприемач Калид ал Саиф и е квалифициран проектант от университета в Сиракюз, Съединени американски щати, напомнят The National News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР