Най-опитният в състава на Витоша Бистрица Орлин Старокин разсея съмненията,

...
Най-опитният в състава на Витоша Бистрица Орлин Старокин разсея съмненията,
Коментари Харесай

Старокин: Аз играх с топката при първия гол на Славия

Най-опитният в състава на Витоша Бистрица Орлин Старокин разсея подозренията, че има неправда при първия гол на Славия. Той разкри, че е играл с топката и на процедура засада няма по какъв начин да има.

"Галин Иванов ритна, топката се отклони от моя крайник, само че трябваше да се подсигурим по-добре откъм гърба. Трябва да почистим грешките най-много за баражите, които се обрисуват и да се спасим ", съобщи Старокин пред DIEMA SPORT и по-късно проучва дуела.

"Започна добре мачът за нас, опитахме се да имаме надзор. Но първият гол на Славия беше малко безразсъден и това ни разколеба малко. Опитахме се да покажем темперамент и да се вдигнем, само че след това ни вкараха втори гол и беше мъчно да се върнем. "

"Добре се усещам на всяка позиция, значимото е да играя. Имахме много обстановки, можеха много хора да отбележат, само че не ни вървеше последният пас. Не мога да се израдвам на този гол, тъй като не носи точки, само че се надявам да бием отсега нататък, с цел да се спасим ", показа халфът и разкри какво би трябвало да се направи за триумфи отсега нататък.

"Грешките се почистват с работа, себераздаване и темперамент. По-опитните сме пристигнали тъкмо с тази цел и нека като дойдат значимите мачове, да сме с минимални неточности. Има много перспективни момчета тук, бъдещето е пред тях, нека се раздават във всяка подготовка и да порастват. "

"Една победа ще вдъхне самонадеяност в тима, продължаваме да я търсим. Става тривиално след всеки мач да си приказваме, че идващия път ще бием. Ние сме мъже и би трябвало да приемем грешките си, всеки самичък да се замисли какво още би трябвало да даде и да излезем от тази обстановка ", приключи Старокин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР