Най-опитната волейболистка в редиците на Марица Пловдив Жана Тодорова даде

...
Най-опитната волейболистка в редиците на Марица Пловдив Жана Тодорова даде
Коментари Харесай

Жана Тодорова пред БНТ: Не си спомням да е имало по-добра атмосфера във финал за Купата на България

Най-опитната волейболистка в редиците на Марица Пловдив Жана Тодорова даде извънредно изявление пред Българска национална телевизия минути след триумфа на пловдичанки за седми следващ и общо девети път с Купата на България при дамите.

Във финала през този сезон " жълто-сините " се постановиха с 3:1 гейма над състава на ЦСКА, а след срещата Тодорова разказа дуела сред двата отбора като " борба на младостта " и също така акцентира страхотната атмосфера в зала " Христо Ботев " в София.

" Първо, желая да насочва поздравления към състава на ЦСКА, тъй като това е тим с обичаи, който постоянно излиза на полето, с цел да завоюва. Те разполагат с доста млади и надарени девойки, само че такива има и от нашата страна. Получи се една борба на младостта от моя позиция, макар че самата аз не съм толкоз опитна. Освен това атмосферата в залата беше страхотна ", стартира либерото на Марица Пловдив.

" През този сезон към този момент се видя, че грешките на младостта надвиват, когато играем напрегнат. Непредизвиканите неточности от наша страна наклониха мача ", добави Жана Тодорова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР