Най-опасните дни през 2023 г. могат да объркат много неща,

...
Най-опасните дни през 2023 г. могат да объркат много неща,
Коментари Харесай

Ето кои са най-опасните дни тази година

Най-опасните дни през 2023 година могат да объркат доста неща, само че могат и да са мотив за размисъл и стягане на силите на всеки един човек. Астролози и специалисти в региона на биоенергетиката дефинираха кои дни следващата година ще са най-непредсказуеми и неподходящи от позиция на галактическите сили. В тях би трябвало да сме най-внимателни.

Два пъти ще се появи петък, 13-и. Първият е през днешния ден, а вторият е през октомври. В известната митология това е денят на дявола, вещиците, вампирите и всевъзможни зли сили, които шестват по, на и подземен. Експертите в региона на езотериката поучават в тези дни да не се желаят и дават гадания, да не се вършат ритуали. А най-важното е да не пожелаваме на никого зло, тъй като то може като бумеранг да ни се върне. Добре е да заобикаляме всевъзможни кавги и свади, изключително с непознати и негативно настроени персони. В тези дни има възможност за осъществяване на проклятия и зли очи. Щетите могат да са най-големи. Трябва да се стараем да останем оптимисти в тези дни. Положителното въодушевление е доста потребно, както и талисмани, които ни носят шанс.

Червеният конец е универсално средство, а по родните земи мартениците, които сме запазили от предходната година, също правят чудеса против уроки. Ако нямаме мартеница, можем да си сплетем червен и бял конец, по избор и наследник, който укрепва силата на първите два.

През 2023 година три пъти имаме така наречен суперлуна – на 3 юли, 1 август и 31 август. Тогава спътникът се намира в цялостна фаза и е най-близо до нашата планета, а това е време за осуетяване на душeвността освен на по-лабилните натури.

За рискови от астрологична позиция се дефинират двете първи суперлуни – през юли и при започване на август. Първата е под знака на Козирога. Тогава се демонстрират противоположни сили, само че енергетиката на Луната е доста объркваща и замъглява разсъдъка ни. В първия понеделник на юли ставаме по-неотстъпчиви, а и мъчно можем да преценим кое е вярно и кое е подправено. На 1 август суперлуната е под егидата на Водолей и затъмнява разсъдъка, а най-много интелекта. Това е рисково време за нашата памет и за интуицията ни.

Затъмненията през 2023 година са четири – по две лунните и слънчевите. Датите са 20 април, 5 май, 14 октомври и 28 октомври. Слънчевите са на 20 април и 14 октомври. Трябва да се пазим от неточности и неприятни намерения, написа " Ретро ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР