Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на

...
Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на
Коментари Харесай

Известен наш астролог със стресиращо предупреждение!

Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с продължителен ход на протичане, са свързани с Плутон (проникваща сила). Това твърди известният астролог Николай Радев – Алдебаран.

„ Мутациите също имат отношение към Плутон. А по-малко рисковите, само че по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс “, написа той в уеб страницата си tayni.net.

Чакат ни сложни, само че славни времена, за които е нужна всеобща готовност – външна и вътрешна. Трябва да сме най-внимателни за времето до 7 април, предизвестява известният астролог, езотерик, кабалист и публицист.

Според него няма да ни е елементарно и през първите 20 дни на юни. Все отново може да въздъхнем с облекчение, тъй като отминава интервалът, който Алдебаран свързва с прекосяването на Марс през Козирог. През него хората в България бяха най-податливи към вируси от всевъзможен тип, изясни неотдавна той.

Астрологът предвижда, че времето у нас и в по-голямата част от Източна Европа през идните два месеца ще е преобладаващо влажно и дъждовно, с внезапни температурни аномалии от време на време. Ще има и хубави слънчеви дни, само че ще има и градушки (през юни), против които овреме е нужна подготовка за разпространяване на градоносните облаци.

Според него през тези сложни дни ще възникне една нова вълна на религия, взаимопомощ и мисъл за общото и тя ще завладее доста хора.

„ Предстои и нов напредък на духовни и езотерични практики, като ходенето и танците в огън, в положение на транс, да вземем за пример. Така, че за нестинарите у нас и в Гърция следва нова интензивност. Може би ще гонят вируса по своя си метод. Най-вероятно е това да се разбере към 3 юни, когато обичайно е нестинарският събор в Странджа “, написа астрологът.

„ Благотворно въздействие ще има и върху ражданата в България музика. Най-после повсеместният арабско-циганско-мутренски тюрлюгювеч, от който най-бързо се затъпява и оскотява, постепенно, само че прогресивно ще стартира да отстъпва място на нов, саморасъл и неповторим вид музика “, разяснява той.

„ И тъкмо това ще прероди българите от вътрешната страна. А щом това стане, те ще имат към този момент карт-бланш да се трансформират и извън, да трансформират и своя групов живот, както и своята страна “, прибавя Алдебаран.

Според него през идващите две години следва и вълна от огромни и нечувани политически промени по целия свят. А до тогава и някои най-популярни и авторитетни персони по света, измежду тях и политици, ще бъдат директно наранени от най-малко едно от идните тествания и от огромните разбърквания на вековни пластове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР