Най-одумваната светска двойка - Росен Плевнелиев и Деси Банова, вече

...
Най-одумваната светска двойка - Росен Плевнелиев и Деси Банова, вече
Коментари Харесай

Плевнелиев се пренесе при Банова

Най-одумваната световна двойка - Росен Плевнелиев и Деси Банова, към този момент заживяха под един покрив.

Дни преди Нова година някогашният президент се е пренесъл при новата си обич в жилището й в полите на Витоша, разкриха техни бдителни съседи.

И въпреки постоянно в живота дамата да се придвижва при мъжа, то в тази ситуация Росен и Деси предпочели да не робуват на стандартите. По същия метод, както и интимната им връзка изненада всички и разруши всевъзможни обичаи.

„ Таблоид” обаче научи, че 52-годишният политик и 15 години по-младото от него русо прелъщение се договорили към този момент точно той да придвижи част от движимостите си в наследственото жилище на изгората си и това да стане в навечерието на 2018-та. Двамата влюбени вярвали, че това ще им донесе шанс в любовта, в случай че заживеят под един покрив тъкмо преди Нова година.

Зевзеци се смеят, че вероятно Росен Плевнелиев, който не крие, че самичък прави хороскопи посредством специфични логаритми, несъмнено е пресметнал точното разположение на планетите и по кое време е най-благоприятният интервал да се заживее дружно с Деси.

А и на него като мъж му било и по-лесно да си събере нещата в един куфар и да отиде при синоптичката. Самата Банова пък била от поверие не желала да върви да живее при Росен в жилището му в затворения комплекс „ Резиденшъл парк”, където до преди година към този момент някогашният президент живееше с към този момент някогашната си брачна половинка Юлиана.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР