Най-очакваното събитие във футболния свят настъпва, тъй като този уикенд

...
Най-очакваното събитие във футболния свят настъпва, тъй като този уикенд
Коментари Харесай

“Контра”: С какво това Световно първенство ще е по-различно

Най-очакваното събитие във футболния свят настава, защото този уикенд започва Мондиалът. В идващия месец Световното състезание в Катар ще е акцентът в “Контра ” - дискусионното предаване на Sportal.bg и Sportal TV .

В миналото предаване направихме превю за финалите в Близкия изток. Специален посетител в студиото беше журналистът Радостин Спасов от MaxSport, който дружно с Красимир Гълъбов и Радослав Стойков обърна внимание на положението на предстоящите основни герои.

Според букмейкърите Бразилия и Аржентина имат леко преимущество пред грандовете от Европа. Така ли е в действителност и с какво южноамериканските колоси превъзхождат потвърдени сили като Франция, Испания, Германия и Англия.

Голяма борба се обрисува и за наградата за голмайстор на шампионата - “Златната обувка ”. Там любимци са Неймар и Килиан Мбапе, само че Кристиано Роналдо, Хари Кейн, Лионел Меси и Карим Бензема също са окуражени да се развихрят по катарските терени.

Сходно като драма се обрисува да бъде съревнованието и за “Златната топка ”, която се дава на най-хубавия футболист на Мондиала. Преди четири години тя беше връчена на Лука Модрич, само че в този момент хърватинът въобще не е измежду футболистите с най-високи шансове.

Привържениците си бленувам да станат очевидци на състезание с голям брой попадения, а несъмнено има тимове, които са в положение да ги зарадват. Бразилия, Франция, Аржентина, Нидерландия и Белгия са нормалните обвинени в такива случаи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР