Най-очакваното филмово събитие на България в края на тази година

...
Най-очакваното филмово събитие на България в края на тази година
Коментари Харесай

Най-чакания български филм по прочута книга е днес във Варна! Тук са и звездите, които участват

Най-очакваното кино събитие на България в края на тази година – излизането по екраните на историческия филм „ Възвишение “, ще има своята интродукция във Варна.

Предпремиерната прожекция ще бъде през днешния ден от 19,30 ч. в Кино Арена в Grand Mall, а креативният екип ще е разполагаем на медиите и почитателите от 18,30 ч пред киното. Събитието е част от извънредното показване на кино лентата в няколко български града, което потегли от Котел – мястото, където се развива действието в лентата, в Деня на будителите.



За специфичната прожекция на “Възвишение “ в морския град ще дойдат главните фигури в креативния екип на продукцията - режисьорът Виктор Божинов, продуцентът Иван Дойков и операторът Антон Бакарски. На срещата с публиката ще бъдат и актьорите от основните функции в лентата Aлек Алексиев, който влиза в облика на Гичо, Стоян Дойчев – в ролята на Асенчо и Христо Петков в ролята на Тодор Шумненеца.



3 години продължи дейната работа по кино лентата “Възвишение ”, над 50 местоположения из цяла България станаха терен за фотосите на историческата лента, постпродукцията лиши цяла година. Първата среща на публиката с кино лентата е натоварена с големи упования, тъй като и едноименният разказ на Милен Русков, и театралният театър на Пловдивския трагичен спектакъл, режисура на Иван Добчев, бяха посрещнати с почитание от рецензията и се радват на извънреден триумф измежду аудитория и читатели.

Филмът „ Възвишение “ потегля публично по кината у нас от 10 ноември.

Билетите за специфичната прожекция са в продажба на касите в киното. Трейлъра на кино лентата можете да видите тук.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР