Най-очакваната програма от началото на Ролан Гарос 2022 вече е

...
Най-очакваната програма от началото на Ролан Гарос 2022 вече е
Коментари Харесай

Най-очакваната програма: Джокович – Надал във вечерна сесия


Най-очакваната стратегия от началото на Ролан Гарос 2022 към този момент е известна, а огромната вест от нея е, че Новак Джокович и Рафаел Надал ще играят във вечерната сесия на „ Филип Шатрие “ в ден №10 от шампионата.

Още преди няколко дни се заприказва по тази причина по кое време би бил възможният дуел сред двете митове, защото двамата имат изцяло друго виждане по тематиката. Решението в тази ситуация е в интерес на Джокович, който загатна, че съответно против Надал избира да играе във вечерните часове, когато топспин ударите на Матадора няма да отскачат толкоз доста, колкото денем. На собствен ред 13-кратният първенец в Париж намерено съобщи, че не харесва играта на клей вечер и ще изиска дуел в дневната сесия.

За нея обаче уредниците са сложили другият доста забавен четвъртфинал при мъжете, този сред Александър Зверев и Карлос Алкарас. Той е трети в програмата за деня, която започва с двата женски дуела от този стадий в долната половина. Началото в 13 часа ще дадат Мартина Тревизан и Лейла Фернандес, а по-късно е дуелът сред двете американки Коко Гоф и Слоун Стивънс.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР