Най-очакваната битка в UFC между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър,

...
Най-очакваната битка в UFC между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър,
Коментари Харесай

Битката на годината в UFC Хабиб срещу Макгрегър на живо по MAX Sport 2 и на live.a1.bg

 UFC насрочи суперсблъсък сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър
Най-очакваната борба в UFC сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, която ще се състои тази неделя от 05:00 часа, ще се предава директно по MAX Sport 2, както и като pay-per-view на онлайн платформата live.a1.bg.

Сблъсъкът сред ирландеца и руснака сигурно ще усъвършенства всички върхове по гледаемост на дуел от ММА, като прогнозите на експертите са много спорни. За лек любимец в дуела е избран Хабиб, защото той има впечатляващия връх от 26 победи и нито една загуба. Освен това боецът от Дагестан е в много по-добра моментна форма, защото постоянно има борби на осмоъгълника.

В какво положение е Конър Макрегър обаче, е същинска тайнственост, защото ирландецът не е взел участие в мач от UFC от близо две години, а последната му спортна демонстрация бе през лятото на 2017 година в боксовия дуел против Флойд Мейуедър.

В неделя се възобновяват и дуелите от Световното състезание по волейбол за дами в Япония, където присъединяване си не престават и родните националки. Момичетата на селекционера Иван Петков започват втората фаза на шампионата против настоящия международен първенец Съединени американски щати. Двубоят посред им е на 7 октомври, неделя, от 07:25 часа и ще бъде излъчен директно по спортните канали на А1. В понеделник за българките следва срещата с най-титулувания тим на Мондиала – Русия, като мачът е в ранни зори – от 04:40 часа. На 9 октомври тимовете почиват, а на 10 и 11 октомври националният ни тим се изправя против Тайланд и Азербайджан – надлежно от 07:25 и 04:40 часа.

В неделната заран – от 10:00 часа – почитателите на MotoGP могат да проследят директно и първия в историята старт за Голямата премия на Тайланд.



По традиция почитателите на футбола също ще имат опция да проследят изявите на обичаните си тимове от Серия А и испанската Ла Лига. Двубоите от Калчото са по MAX Sport 2, a тези от La Liga – по MAX Sport 1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР