Най-обсъжданата тема за деня на Острова е свързана с шампиона

...
Най-обсъжданата тема за деня на Острова е свързана с шампиона
Коментари Харесай

Доминираща развратница за играч на Сити: Най-сетне се съгласи на тройка

Най-обсъжданата тематика за деня на Острова е обвързвана с първенеца и водач във краткотрайното класиране на Висшата лига . За страдание на футболните последователи обаче, тя не е обвързвана с чисто футболните достолепията на играта.
Аляска Кларк - преобладаваща блудница, разгласява видео в обществената мрежа ТикТок, с което скандализира. На него тя е със своя другарка и признава, че футболист на " жителите " се е съгласил на тройка.
" Когато той стане рационален " - написа Кларк към видеото, на което тя прави провокативни придвижвания със своята другарка. Като текст пък е вписано в самото видео: " Когато той най-накрая се съгласи на тройка ", а за задачата е употребена емотикона на дърво (игра на думи от британския език - бел. ред).
По-рано през седмицата пък Есте - друга преобладаваща блудница, разкри, че футболист на Манчестър Сити я е посетил след разгромната победа със 7:0 над Лийдс от шампионата, като също пусна видео, което бе доста обсъждано на Острова. Имена Есте прави компания на Кларк за фрагментите, които можете да видите по-долу в материала.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР