Най-обсъжданата тема от два дни в къщата на Големия брат

...
Най-обсъжданата тема от два дни в къщата на Големия брат
Коментари Харесай

Ето го мухльото, на който Розмари слага рога

Най-обсъжданата тематика от два дни в къщата на Големия брат е сексаферата сред моделката Розмари и фитнес инструктора Ричард. Вчера манекенката още веднъж повтори, че в действителния живот е обвързана с гадже на име Фредерик и той сигурно я гледа какви ги прави под завивките с маданския състезател. Само Hotnews.bg ви демонстрира физиономията на мухльото, който е неин сътрудник. Двамата не парадират с връзката си, главно поради работата си.


На номинациите през вчерашния ден вечер Розмари пострада поради връзките си с Ричард, в които съквартирантите не имат вяра и считат, че не са същински, а игра за пред камерите. Манекенката събра цели шест номинации. Двамата мощни мъже в Къщата също попаднаха в номинациите. Освен, че са съществени фигури в шоуто, се оказа, че с държанието си Стефан и Петко нараняват част от участниците.



За Петко изборът се оказа по-труден от нормалното и той не можа да направи две номинации, за което Биг Брадър забрани достъпа до фитнеса, до второ разпореждане. Ричард бе предпазен от номиниране чрез щита на SDI, което не се хареса на останалите, а Божана се опита да накара мистър София да даде щита си на Розмари, само че Ричи отхвърли.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР