Най-обсъжданата светска двойка у нас Златка и Благо разпускат на

...
Най-обсъжданата светска двойка у нас Златка и Благо разпускат на
Коментари Харесай

Джийзъса заведе бременната Златка в Обзор

Най-обсъжданата световна двойка у нас Златка и Благо разпускат на родното Черноморие в Обзор.

Плеймейтката и футболиста не са избрали лукса, а са се скрили в малко прочут и не чак толкоз първокласен апартхотел. Както сподели обикновената инспекция на lifeonline.bg, цените на нощувките във въпросното място за настаняване стартират от 40 лв. за стая (с включена закуска, Данък добавена стойност и застраховка).

Нискобюджетното леговище даже не е на самия плаж, само че предлага безвъзмезден интернет, който както знаем е доста нужен и на двамата „ инфлуенсъри “.

Освен че ще спестят от нощувки, бъдещите родители няма да се бръкнат нито стотинка за чадъри и шезлонги, нито към басейна, нито на плажа, който е на стотина метра съгласно обявата на хотела. Все отново би трябвало да се пести за бъдещето на детето им.

За скучаещите си гости, хотелчето предлага тенис на маса и билярд. За да поддържа мускулите си обаче, на Благо Джийзъса му се постанова да върви до центъра на града, където е бил видян да тренира в локалната фитнес зала.

Прави усещане, че за разлика от предходната си отмора в Дубай и други влиятелни дестинации, фамилията не се „ тагва “ къде се намира сега нито в „ сторитата “ си, нито пък споделя някакви паметни фрагменти от черноморското си премеждие.

Припомнете си, че до момента в който беше в Дубай, двойката заля мрежата с десетки постове демонстриращи първокласен метод на живот. А в този момент са потънали в конспиративност. Над 24 часа златното момиче от кориците на плейбой не е качвала стори, а героят от Колизеума показа напълно малко от плажните си завършения, само че без да отбелязва мястото, на което се намира.

Най-вероятно утринното гадене и следобедното неразположение мъчат Златка, която към този момент е в напреднала бременност и несъмнено не й е до фотоси на плажове, от които да се отбелязва. А можe би ще го направи през идващите дни, защото резервацията им била за седмица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР