Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка

...
Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка
Коментари Харесай

Без свян! Синоптичката Нора Шопова искала да става ГОЛА новинарка

Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка Нора Шопова, е била на косъм от това да радва мъжкото око всеки ден с голите си форми. Топ моделката се е цанила преди години за прословутите голи вести по МСАТ, написа „ Галерия “.

Нора желала да бъде нуди синоптичка, само че неуспехът на плана сринал фантазиите на целокупната мъжка публика.

Мераците на Шопова били още от зората на кариерата й като модел. Красавицата се свързала с продуцента на паметното шоу „ Голите новини” Валентин Бинчев, който през 2012-а имаше желание да ги върне на екран.

Нора била въодушевена от незабравимата еротична моделка Наталия Каракулева, чието име стана известно точно около „ Голите вести “ на МСАТ. Русата дикторка се радваше на невиждана популярност, като я нарекоха „ самородното злато на Шумен” поради обилните й гърди. Появи се и на корицата на „ Плейбой”.


На същия летящ старт се надявала и Нора Шопова, само че за жалост, планът по този начин и не се реализира.


Същата година хубавицата стартира работа в известна фешън организация като професионален модел и кариерата й потегля стремително нагоре. Нора става единствената българка, която два пъти е изгрявала на корицата на „ Вог “, а хонорарите й са баснословни.

Междувременно Шопова приключва „ Право “ в УНСС, където среща и огромната си обич – Траян Косев. Той е правист и съосновател на водеща консултантска компания у нас. Косев е извънредно добра партия, с много обещаващо бъдеще. Неслучайно неотдавна Нора показа, че не изключва опцията да тръгне по стъпките на Деси Банова, омъжвайки се за президент. „ Траян би могъл да стане страховит държавен глава “, била уверена Шопова. Друг е въпросът по какъв начин обществото би приело голите фотосесии на една президентша...

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР