Най-обсъжданата международна тема във вторник сутрин е срещата между президентите

...
Най-обсъжданата международна тема във вторник сутрин е срещата между президентите
Коментари Харесай

Путин нагости Макрон с любимата си чорба от пет вида риба и джинджифилов шербет

Най-обсъжданата интернационална тематика във вторник заран е срещата сред президентите на Русия и Франция.

Путин одобри Макрон в Кремъл в понеделник. Двамата разговаряха над 5 часа, в това число и по време на формалната вечеря, която домакина даде в чест на своя посетител. На нея френският общественик бе нагостен с обичаната рибена супа на Путин - уха, която бе направена от пет разнообразни типа риба.

Както е известно риболовната индустрия е една от най-развитите в Русия, която има изход на два океана и на четири морета, а на голямата й територия има хиляди реки и езера, като в другите водоеми се отглеждат най-различни риби.

Менюто, оповестено публично от Кремъл, включваше и мариновани ябълки с лангустини, които са тип огромни скариди, равиоли със спанак, еленово месо със сладки картофи и къпини, печена есетра с кускус.

Владимир Путин е предложил на госта си от Париж и така наречен енергийна бомба, както назовават в Русия сока от джинджифил, прочут там като джинджифилов шербет, подготвен с доста захар.

За десерт президентите на Русия и Франция са хапнали крушов къс с ванилов сладолед. На вечерята в Кремъл е била сервирана и специфична селекция от съветски виновност, измежду които Шардоне, от Краснодарския край. Там се намират едни от най-хубавите лозови масиви в Русия, оповестява ТАСС.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР