Най-обичаният ден на февруари е на един дъх разстояние от

...
Най-обичаният ден на февруари е на един дъх разстояние от
Коментари Харесай

Топ 4 на НАЙ-НАЙ-НАЙ-романтичните прически за този Св. Валентин

Най-обичаният ден на февруари е на един мирис разстояние от нас и подготовката към този момент стартира. За множеството дами това е доста значим ден, защото сме обзети от неспокойствие какъв подарък да подарим на обичания си на „ Свети Валенти “.

Независимо дали сте свободни, или имате връзка, ви съветваме да се обичате всеки ден и да си давате постоянно това, от което имате потребност. Тоест, уверете се, че този ден излизате и се забавлявате с обичания, с приятелките си, с братята и сестрите си, даже с родителите си или просто прекарвате вечер псветена в грижа за себе си.

Ако въпреки всичко решите да се забавлявате на открито в тази празнична вечер, това, което мигновено ще ви повдигне самочувствието, е лека и красива прическа на кок, конска опашка или полувдигната, която може да се комбинира с безчет разновидности и да подчертае сантименталната си страна.

Вижте в галерията четири лесни и стилни прически за Деня на влюбените, които не изискват коафьор, а можете да си ги извършите даже сами в уюта на своя дом:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР