Най-новото телевизионно предаване – Скрита самоличност“ е създадено в САЩ

...
Най-новото телевизионно предаване – Скрита самоличност“ е създадено в САЩ
Коментари Харесай

Геро става водещ на ново италианско предаване на Халваджиян

Най - новото телевизионно предаване – „ Скрита идентичност “ е основано в Съединени американски щати през 2006 година под името Identity и до момента е излъчено в над 20 страни, В Италия, от която продуцента Маги Халваджиян черпи най-голямо ентусиазъм, тъй като майка му живее още там, а той е прекарал младежките си години, се трансформира в същинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода досега. Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо усещане и на българската аудитория, а един до друг в следствието на участниците ще бъде обичаният артист и водещ Герасим Георгиев – Геро.
Реклама
Във всеки епизод един състезател се изправя пред осем мистериозни персонажи и лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от техните биографии. Участникът би трябвало да реши кой факт или специалност за кого се отнася в гонене на огромната премия от 100 000 лв.. По време на следствието най-важните оръжия, нужни за успеха, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но по правилник може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник. Всичко това трансформира „ Скрита идентичност “ в едно увлекателно телевизионно следствие, на което дължи и големия си зрителски триумф.

Продуцент на „ Скрита идентичност “ е продуцентска компания „ Глобал груп “, която стои зад триумфа на хитовите излъчвания „ Като две капки вода “-предаване, което също е взето от Италия. Водещ на конкурентното " Островът на стоте гривни " е Александър Сано, написа Hotnews.bg=
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР