Най-новото попълнение в армията на благоевградските журналисти - боксьорът Илия

...
Най-новото попълнение в армията на благоевградските журналисти - боксьорът Илия
Коментари Харесай

Гърми скандал! Боксьор-журналист на нож със зам.-кмет в Благоевград СНИМКА

Най-новото попълнение в армията на благоевградските публицисти - боксьорът Илия Илиев, пусна тъжба в полицията против заместник- кмета Любен Милев и го упрекна в закани със разпра, написа Struma.com.

Случката се разиграла на 22 септември, когато Илиев предавал онлайн церемонията по случай Деня на независимостта, на площад Георги Измирлиев, в Благоевград.

Според жалбоподателя, без всевъзможен мотив зам. кметът по сигурността, водач на Българска социалистическа партия и някогашен служител на реда Любен Милев, се доближил към него, хванал го за лявата ръка и с "остър навъсен взор " отправил опасност към Илиев, навлизайки в персоналното му пространство, споделя жалващият се. Зам.-кметът му декларирал: "Спри да ме рисуваш, ще си имаш проблем ", с което безусловно провалил материала на журналиста.

Той не могъл да го излъчи. С жалбата си Илия Илиев желае от полицията да вземат ограничения, защото се усеща мощно заплашен. Всичко това станало пред очевидци, имало и запис, на който се чува опасността, тъй че Милев не можел да отхвърля отправеното предизвестие.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР