Най-новото попълнение на Реал Мадрид в бляскавата лятна селекция се

...
Най-новото попълнение на Реал Мадрид в бляскавата лятна селекция се
Коментари Харесай

Най-новият в Реал: Защо Мбапе и Погба да не дойдат?

Най-новото попълнение на Реал Мадрид в блестящата лятна селекция се споделя Ферлан Менди. Крайният защитник бе публично показан на „ Сантиаго Бернабеу” в сряда и изрази възхитата си от обстоятелството, че ще пази цветовете на „ кралския клуб”. На формалния брифинг Менди не пропусна да приказва и за своите сънародници - Килиан Мбапе и Пол Погба, като и двамата са спрягани за трансфер през тази година при 13-кратните европейски първенци.

„ Когато Реал Мадрид ми се обади за пръв път, не съумях да допускам, тъй като това е доста, доста огромен клуб. Нямах подозрения и за момент и одобрих да мина в Реал. Следя Зинедин Зидан от дете, а фактът, че в този момент ще ме тренира е необикновен. Той е легенда на Франция и желая да стартира да работя с него и да ми оказва помощ, както умее най-добре” стартира Менди.

„ Марсело е превъзходен футболист и съм сигурен, че ще се разбираме прелестно на терена. Все още не съм приказвал с него, само че желая да се срещнем и да приказваме. Тук съм, с цел да оказвам помощ. Започнах да играя футбол като нападател, след което ме реалокираха в средата, с цел да заиграя най-после в отбрана. Във Франция се пазиме доста, само че имам способността и да нападам ловко. Не ме тормози сумата, за която Реал ме купи (бел.ред: 55 млн.евро). Има сделка сред двата клуба, а футболът работи по този метод. Идвам, с цел да давам най-хубавото и да оказа помощ на тима да реализира всичко, което е възможно”, продължи към този момент някогашният футболист на Олимпик Лион.

„ Защо Погба и Мбапе да не дойдат в Реал? Те са страхотни играчи, само че в този момент не сме съотборници и не ме касае. В националния тим не съм приказвал с тях за този трансфер. С Варан го направих, а той ме увери, че ще ми оказва помощ да се приспособя оптимално бързо и добре”, приключи изявлението си Ферлан Менди.

Пореден блестящ трансфер в Реал - Ферлан Менди е "бланко "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР