Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) - Райън Бидунга - най-вероятно

...
Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) - Райън Бидунга - най-вероятно
Коментари Харесай

Александър Тунчев прави промени в състава

Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) - Райън Бидунга - най-вероятно ще дебютира като титуляр в идното в петък от 15:00 часа домакинство на Царско село, написа " Тема спорт ".

Треньорът на черно-белите Александър Тунчев гласи 186-сантиметровия бранител за заместител на изгонения против Левски Мартин Паскалев.
 Милош Петрович още веднъж ще бъде титуляр за Локо (Пд)
Милош Петрович още веднъж ще бъде титуляр за Локо (Пд)

Ще размени санкции Паскалев

В централната тройка бранители на Локомотив Бидунга ще си партнира със своя съотечественик Кристиан Гомис и сърбина Милош Петрович. На фланга като ляв халф-бек пък още веднъж ще бъде издърпан Йосип Томашевич поради отсъствието на санкции за насъбрани жълти картони Александър Василев. Това ще са и единствените промени в състава на Александър Тунчев, като макар провалянето на " Георги Аспарухов " младият експерт е останал удовлетворен от своя отбор.

Силен мач против Левски изнесе Лукас Салинас, а Преслав Боруков не получи огромен късмет за изява, защото рано-рано бе заменен поради аления картон на Паскалев. Срещу Царско село някогашният футболист на Левски ще търси първо попадение с черно-бялата фланелка, като още веднъж ще си партнира с Димитър Илиев в офанзива.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР