Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след

...
Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след
Коментари Харесай

Ривалдиньо: Подписах с Левски по съвет на баща ми

Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо показа първите си думи, откакто постави подписа си върху контракт за 2,5 години със "сините ".

Бразилецът разяснява, че огромна роля за прехвърлянето му на "Герена " е изиграл неговият татко - бразилската легенда Ривалдо. Бившият футболист е изразил мнение, че със синия екип 22-годишният състезател ще може да направи значима стъпка напред в кариерата си.

"Чувствам се благополучен да съм част от Левски. Знам, че последователите на отбора поддържат играчите до дъно и съм сигурен, че ще получа поддръжка и аз. С тяхна помощ ще бъдем доста по-силни. Левски има доста добър треньор, който е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си да оказа помощ на него и тима. Дано да реализираме дружно триумфи ", сподели Ривалдиньо пред клубния уебсайт на "сините ".

"Професионалната ми кариера стартира в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Боависта. Върнах се още веднъж в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ) ".

"Какви са ми упоритостите? Имам кръвта на победител поради татко ми и задачата ми е да стана първенец с Левски. Посъветвах се с него. Той познава клуба и страната. Каза ми доста хубави неща, тъй като е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна опция за мен, тъй като съм в най-големия тим в България ".

"Пожелавам на почитателите да сме доста щастливи. Дано се гордеете с мен ", приключи Ривалдиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР