Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след

...
Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след
Коментари Харесай

Ривалдиньо: Баща ми ме посъветва да избера Левски

Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо показа първите си думи, откакто постави подписа си върху контракт за 2,5 години със " сините ". Бразилецът разкри, че огромна роля за прехвърлянето му на " Герена " е изиграл неговият татко - бразилската легенда Ривалдо. Бившият футболист е изразил мнение, че със синия екип 22-годишният състезател ще може да направи значима стъпка напред в кариерата си.

" Чувствам се благополучен да съм част от Левски. Знам, че последователите на отбора поддържат играчите до дъно и съм сигурен, че ще получа поддръжка и аз. С тяхна помощ ще бъдем доста по-силни. Левски има доста добър треньор, който е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си да оказа помощ на него и тима. Дано да реализираме дружно триумфи ", сподели Ривалдиньо пред клубния уебсайт.

" Професионалната ми кариера стартира в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Боависта. Върнах се още веднъж в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ) ".

" Какви са ми упоритостите? Имам кръвта на победител поради татко ми и задачата ми е да стана първенец с Левски. Посъветвах се с него. Той е познава клуба и страната. Каза ми доста хубави неща, тъй като е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна опция за мен, тъй като съм в най-големия тим в България ".

" Пожелавам на почитателите да сме доста щастливи. Дано се гордеете с мен ", приключи Ривалдиньо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР