Най-новото попълнение на Левски Богдан Вашчук има гадже — мечта.

...
Най-новото попълнение на Левски Богдан Вашчук има гадже — мечта.
Коментари Харесай

Гадже на левскар върти шпагати пред НДК

Най-новото попълнение на „ Левски ” Богдан Вашчук има гадже — фантазия. Красавицата Ерика Голубева освен, че е стройна и фина като топола, само че също така е и пластична като акробат , видя HotArena .

Само преди дни хубавицата направи шпагат пред НДК и събра погледите на стотици столичани. Естонката, която сега е на посетители на футболиста, не пропуща случая да опознае София и да се позабавлява по време на обиколката си.

Блондинката се е занимавала с художествена гимнастика, само че също така е приключила и финансов мениджмънт. А откогато са дружно с Богдан, тя е луда и по футболните мачове, като не изпускала среща на ФК „ Рига ”, където Вашчук игра последно, написа " Телеграф ".

Русото прелъщение гледа онлайн и срещата с ЦСКА на евротурнирите. Тогава тя викаше най-вече за своя воин, който също се включи в мелето, дружно със съотборника си Володомир Байенко.

Двамата се сбиха с играчите на „ алените ” Николай Бодуров и Кристиян Малинов, поради което всички отнесоха по 3 мача наказване, а ЦСКА продължи след инфарктно осъществяване на дузпи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР