Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров вече се присъедини към

...
Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров вече се присъедини към
Коментари Харесай

Асен Чандъров: Трансферът ми в Левски стана за два дни, искам всеки възможен успех с отбора

Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров към този момент се причисли към подготвителния лагер на " сините " в Дубай и организира няколко занимания с новите си съотборници. Доскорошният халф на Септември (София) показа, че се усеща съвършено в тима и не се е замислил дали да одобри предлагането на столичния гранд.

" Чувствам се съвършено. Мисля, че бързо ме одобриха в тима. Познавам множеството момчета отпреди, тъй че няма проблеми.

Предишният престой в Левски не беше сполучлив, само че се надявам този път да имам повече триумфи. Изобщо не се замислих, стана за два дни, тъй че нямах доста време за мислене. Треньорът е един от най-хубавите, тимът е доста първокласен. Все отново това е Левски

Познавам се с Илиян Стефанов, играли сме при юношите, в националните тимове. Познавам се с Ники Михайлов, Попето, Марин, Анди, с доста от момчетата. Условията и времето в Дубай са съвършени. Теренът е супер. В Дубай е по-добре от другите места.

Винаги се целя в най-високото, тъй че бих желал да имам всеки триумф, който е вероятен. Естествено, че са вероятни. Надявам се да зарадваме последователите с хубави мачове, победи и да пълним стадиона всеки мач ", съобщи Чандъров пред клубната телевизия на Левски.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР