Най-новото място за релакс в Пловдив вече е факт. Сауна,

...
Най-новото място за релакс в Пловдив вече е факт. Сауна,
Коментари Харесай

Ексклузивен уелнес център отвори врати в най-новия хотел в Пловдив СНИМКИ

Най-новото място за релакс в Пловдив към този момент е реалност. Сауна, парна баня със пресен въздух, лечебни разтривки и процедури за лице и тяло, денонощен фитнес и безвъзмезден паркинг са единствено част от преимуществата за стеснен брой гости.  Ексклузивният  уелнес център еforea  в хотел  Double Tree by Hilton Plovdiv Center , предлага услуги, фокусиращи се върху салдото и здравето, впускайки посетителите в трансформиращи пътешествия от лечения.
Прочетете още
Еforea  се ражда от желанието на  Hilton  да сътвори изцяло спа решение на марката, което доставя освежаващо прекарване на гостите.

За основаването на неповторимата идея на  еforea , са извлечени  най-хубавите практики от целия свят . Всички експерти в центъра са сертифицирани от Sothys и имат извънредно богат опит.



В уелнес център еforea има разполагаем сауна и парна баня със система за непрекъсната циркулация на чист и пресен въздух без загуба на топлота, VIP стая за масаж със независима сауна и парна баня, две релакс зони, в които гостите могат да се насладят на чаша чай или кафе след процедурата. Включено е богато меню от разнообразни типове лечения за лице и тяло, измежду които са процедурите от Essential Journey, Escape Journey и Man Journey.



На разположение на посетителите има и  напълно оборудван фитнес  от Technogym. Фитнесът се състои от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална подготовка и стречинг. За удобството и сигурността на гостите на хотела се оферират и самостоятелни тренировки с личен инструктор.

Вратите на  еforea  са отворени освен за гостите на хотела, само че и за всички искащи да се впуснат в една по-спокойна и уютна атмосфера.  Гости на хотела могат да се възползват от фитнеса 24 часа  в денонощието, а за клубните членове на  еforea  и всички други клиенти работното време е от 06:00 ч. до 22:00 ч.

Гостите на уелнес центъра имат опция да се възползват и от  безвъзмезден паркинг , при съществуване на свободни паркоместа. Уелнес центъра разрешава както  еднократно посещаване, по този начин и клубни абонаментни карти  с опция за разнообразни разновидности за прилагане на фитнес център и термална зона.

Всеки, който желае, може да закупи абонаментна карта за друг интервал и да бъде част от клуба на  еforea , като другите абонаментни карти, включват и разнообразни бонуси.

Още информация за извънредния уелнес център ще получим от шефа му Десислава Изерова.

-Какво е еforea spa?

-eforea spa е международна световна идея на Hilton . Създаден от схващане за ново потомство пътешестване и здравословен метод на живот. В момента има 22 eforea спа центъра по целия свят и над 40 нови в развой на подготовка.

-Как eforea се разграничава от другите спа концепции?

-Всеки посетител, който ни посети, ще излезе по-ярък от своето уелнес преживяване, чувствайки се освежен и обновен. Нашето лечебно меню е неповторимо със своите пътувания: Essential journey, Escape journey, Man Journey, които съставляват пътешествия на сетивата посредством другите процедури, които се оферират в тях. Чрез тях гостите ще получат неповторимо преживяване, употребявайки лечения, цялостни с антични лечебни способи, извлечени от разнообразни елементи на света и здравни култури.

-Кaкво могат да чакат гостите от eforea?

-След своето eforea wellness преживяване, всеки посетител ще се усеща  обновен, приповдигнат и обновен с нов образ и чувство.

Информация и резервация за процедури за лице и тяло, както и тренировки с личен фитнес инструктор могат да се създадат на тел.  +359 32 35 3000  или на място в уелнес център  еforea  в  .



  



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР