Най-новият трети сезон на Маскираният певец е в разгара си,

...
Най-новият трети сезон на Маскираният певец е в разгара си,
Коментари Харесай

Кой е Прилепът от Маскираният певец?

Най-новият трети сезон на " Маскираният артист " е в разгара си, а феновете са приковани към екраните, с цел да разгадаят гласовете на участниците тази година, които са толкоз добре замаскирани и сложни за различаване. За всяка маска се спрягат най-малко по 4-5 имена, само че нито едно изрично, а маските си към този момент смъкнаха Боби Ваклинов и Калин Вельов без никой от панелистите да ги разпознае.

Особено забавна този сезон е маската на " Прилепа ", за който феновете допускат, че най-вероятно е Иво Димчев.

Други пък сочат Миро или Заки от " Авеню " за звездите, които се крият зад този плашещ, само че завладяващ костюм. Нито едно от догатките не е правилно.

Самият Иво Димчев неотдавна призна, че не би взел участие в такова предаване, в което му се постанова да пее с маска. С тези остри думи опроверга плъзналия слух, че е измежду участниците в шоуто тази година.

Много фенове обаче съумяха да разпознаят вярно отличителния глас, който се крие зад злокобната маска. А последните улики им помогнаха много да сторят това. В костюма на Прилепа се е настанил не какъв да е, а стоматологът Костадин Георгиев, който по-добре познаваме като Коцето Калки. По време на последния концерт онлайн публиката и аудиторията пред екрана се наслаждения на виртуозно осъществяване от страна на Прилепа, който отпусна гласа си и мнозина разпознаха точно гения на Калки. В уликите той също по този начин издаде, че не яде месо, за разлика от летящия бозайник, в който се е превъплатил. Както знаем добре, Коцето не близва месо и то от дълги години. Зрителите са безапелационни, че гласът на Коцето Калки няма по какъв начин да бъде сгрешен и това е точно той.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР