Най-новият телевизор на Samsung предоставя иновативни технологии, които обединяват всички

...
Най-новият телевизор на Samsung предоставя иновативни технологии, които обединяват всички
Коментари Харесай

Новият Samsung QLED 8K TV е вече в България

Най-новият тв приемник на Samsung дава новаторски технологии, които сплотяват всички приложения на едно място и висшо зрително преживяване.
През декември в София Samsung показа новия тв приемник QLED 8К модел Q900R. Той има най-модерните нововъведения благодарение на изкуствен интелект (AI) и интернет на нещата (IoT), с цел да можеш освен да споделяш наличие, само че и да контролираш с лекост свързани устройства, трансформирайки към този момент снимано от теб в ниска резолюция в наличие с 8К качество.

Със силата на изкуствения разсъдък и функционалността 8K AI Upscaling, Samsung QLED 8K TV усъвършенства качеството на наличието за още повече елементи, подсилвайки резултатите, с цел да можеш да се наслаждаваш на ясни и прецизни изображения.
QLED 8K Q900R се предлага у нас с величина на екрана 65, 75 и 85 инча
Благодарение на своите новаторски функционалности тв приемникът трансформира гледането в развлечение за цялото семейство. Високата резолюция е в положение да покаже даже най-малките елементи във всяка картина, като дава по-голяма дълбочина и те потапя в една нова и вълнуваща  действителност.

Интелигентният мотор зад Samsung QLED 8K автоматизирано проучва всяка картина, като обезпечава най-хубавия тон, който да й подхожда изцяло. Вече можеш да се насладиш на обичания си филм  благодарение технологията HDR, която ти демонстрира детайлности, скрити в най-тъмните и най-светлите подиуми, тъй че нищо да не остане прикрито. Нещо повече – не е нужно да постигнеш цялостна мрачевина в стаята, с цел да се насладиш на кинематографско преживяване. Блясъкът на слънчевите лъчи в стаята към този момент не пречи на възпроизвеждането 8К картина – по този начин постоянно виждаш точни и по-богати цветове при всяка светлина и безпроблемно можеш да се насладиш на милиарди нюанси със 100% размер и акуратност на цветовете.


  Ако търсиш неповторимо зрително преживяване с действителна 8K резолюция с повече от 33 милиона пиксела, можеш да го постигнеш с 8К и то до момента в който избираш мечтаното наличие единствено с гласа си
Това несравнимо улеснение поставя завършек на безконечната битка за отдалеченото вкъщи. Ако въпреки всичко още не си подготвен да се откажеш изцяло от отдалеченото можеш да се насладиш на удобството на функционалността One Remote Control, с която управляваш разнообразни периферни устройства единствено с едно отдалечено, елементарно за намиране и елементарно за потребление.



През 2018 тв приемникът стана  моден аксесоар, носещ грациозност и жанр вкъщи. QLED TV на Samsung е определен за еднo от 50-те най-хубави изобретения на 2018 от TIME, с помощта на своя новаторски режим Ambient Mode. С него освен елементарно имаш достъп до потребна информация през целия ден, даже когато не гледаш интензивно филми и телевизия. Особено мощно впечатляващо преимущество на Аmbient Mode е че тв приемниците, инсталирани на стената, могат да имитират нейния цвят и десен. По този метод се основава впечатляващ образен резултат, посредством който дисплеят естествено се слива със стената зад него и по този начин тв приемникът се трансформира в стилно допълнение към дизайна вкъщи.

Благодарение на One Invisible Connection пък към този момент с  един-единствен тъничък кабел съчетаваш зареждането и АV сигнала, с цел да можеш да поставиш тв приемника елементарно и комфортно, където поискаш. No Gap One Mount ти разрешава да поставиш тв приемника на стената с незабележимо разстояние от нея.

Ако си фен на игрите сигурно ще харесаш приложението Steam Link, което разрешава да пускаш обичаните игри без нужда от обособен сет топ бокс и да се  наслаждаваш на високата резолюция, която демонстрира даже най-малките елементи във всяка картина с по-голяма дълбочина и отличен тон.  Със сигурност телевизионното развлечение към този момент няма да бъде същото. То е още по-богато и вълнуващо с помощта на свръх високата 8K резолюция, реалистична картина и бистър тон.

Повече информация за Samsung QLED 8K тв приемниците и техните характерности открий на www.samsung.com/bg
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР