Най-новият сериал на Netflix – Dark, е първата германска продукция

...
Най-новият сериал на Netflix – Dark, е първата германска продукция
Коментари Харесай

Невъзможно? Нов сериал презентира игра с несъществуваща функция

Най-новият сериал на Netflix – Dark, е първата немска продукция на компанията. В него има фрагменти, в които двама играчи се любуват на кооперативен режим в разграничен екран на играта The Surge.
Проблемът е, че на процедура заглавието не предлага кооперативен режим. Най-накрая се появи и публично изказване от разработчика му Deck13, че самият той е разрешил на студиото зад сериала да предприеме някои артистични произволи в името на сюжета.

Представител на Deck13 разяснява в Reddit, че продуцентите на Dark са се свързали с разработчика няколко месеца преди премиерата на сериите на стрийминг платформата, обсъждайки с тях опцията The Surge да бъде включена в един от епизодите. Освен това играта, също както сериала, е създадена в Германия. Представителят на студиото показа: „Ние им позволихме даже да фалшифицират разграничен екран, в случай че това е било уместно за тяхната концепция. Някои биха споделили, че това е една изобретателна преработка…„. Това обаче не е причина почитателите на играта да се надяват, че функционалността ще е налична скоро. Deck13 добави: „Технически това обаче би развалило конзолата. Пък и ние бихме употребявали различен метод да анонсираме такова допълнение„.

The Surge излезе през май 2017 за лични компютри и конзолите PlayStation 4 и Xbox One и бързо получи позитивни оценки от критиците. Вероятно рекламата ѝ в продукция на Netflix ще способства за по-голямата ѝ известност след това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР