Най-новият петзвезден хотел InterContinental Sofia взе голямата награда в тазгодишното

...
Най-новият петзвезден хотел InterContinental Sofia взе голямата награда в тазгодишното
Коментари Харесай

Хотел InterContinental на Галакси Инвестмънт Груп е...

Най-новият петзвезден хотел InterContinental Sofia взе огромната премия в тазгодишното издание на състезанието „ Сграда на годината 2018 " в категория „ Хотели и ваканционни комплекси “. Събитието се организира за 17-а поредна година пoд eгидaтa нa Mиниcтepcтвoтo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo, a нaй-дoбpитe peaлизиpaни пpoeкти зa 2018 гoдинa бяxa oтличeни от особено жури, формирано от pecopнитe инcтитyции, бизнeca, кyлтypaтa, aкaдeмичнитe и пpoфecиoнaлните oбщнocти. Пoвeчe oт 60 нoвoпocтpoeни и peнoвиpaни cгpaди в 16 кaтeгopии, зaвъpшeни в paмкитe нa изминaлaтa гoдинa в цялaтa cтpaнa, yчacтвaха в конкуренцията в тазгодишното издание на състезанието.

Първият обект на водещата международна верига у нас е благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд - Хотел София АД и се ръководи от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. Преди формалното му разкриване при започване на месец октомври хотелът бе напълно реновиран от компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп, като сега InterContinental Sofia предлага общо 194 просторни стаи и жилища, отговарящи на най-високите международни стандарти. На последния етаж на хотела е ситуиран първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на 450 кв. м на целия финален етаж на новото крило на хотела. В допълнение - InterContinental Sofia има 5 съвременни мултифункционални зали за събития, комфортно ситуирани на един етаж. Хотелът обезпечава разнородни благоприятни условия за образуване на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни събития, а публичните пространства са просторни и взаимно свързани, с комфортни места за срещи и събития, за усамотение и работа.

„ Водещ принцип на екипа при реализацията на плана беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този развой взеха присъединяване одобрени експерти, измежду които проектанти, дизайнери и консултанти, които одобриха предизвикването да създадат този план вероятен. От своя страна, екип от експерти на IHG в Лондон осъществяваше прецизен надзор посредством регулярни визити и рекомендации, които да подсигуряват, че крайният артикул ще бъде на равнището на всеки InterContinental в Европа, с цел да можем през днешния ден с горделивост да кажем, че InterContinental Sofia е първокласната перла в сърцето на София “, показа по време на формалната гала по награждаването шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР